Den hypede londonske kvintet HMLTD har offentliggjort, at de har skrevet kontrakt med det uafhængige britiske label Lucky Number (Dream Wife, Sunflower Bean, Hinds m.fl.). Samtidig udgives “Loaded” inkl. en officiel musikvideo instrueret af Mood Killer.

Bandet udtaler om sangen og musikvideoen:

“‘Loaded’ er en sang om et faustisk slagtilbud, inspireret af virkelige begivenheder, som vi selv i høj grad var en del af. Satan opdagede, at vores sjæle var defekte og fik fuld returret. “Loaded” er en historie om at devaluere og tingsliggøre sig selv – om materiel rigdom og åndelig fattigdom – men det er også en selvhjælpsbog til at komme videre derfra. Vi har lavet den for jer, men hovedsageligt for os selv”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: